800,00 SEK

Every month

Månadsavgift och tidigare månadsavgifter kan inte bli föremål för återkrav inte när veckans video väl postats på utbildningsplattformen och varit tillgänglig mer än 24 timmar.  

Utbildningsplattformens ägare har rätt att avsluta enskilda individers medlemskap när som helst. Återkrav gäller enligt ovanstående paragraf.  

All skriftligt språkbruk på utbildningsplattformen, på det privata Facebook forumet och övrig kommunikation ska hålla hövlig ton. Överträdelse kan bli föremål för omedelbar uteslutning från medlemskap på utbildningsplattformen och dess innehåll. .

 

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
4exyb5atykkfwhowtbox file

Trolldom & Nordisk Spiritualitet Online utbildning och träning. - Feb 2020.

Låt 2020 bli året då du upptäcker hur mycket mer du kan göra och då du blir en bärare av våra folkmagiska tradition!

Vad du får:

  • 1 tim livesänd lektion per vecka. 
  • Tillgång till alla lektioner så du kan titta när du vill och hur många gånger du vill. 
  • Tillgång till privat Facebook-grupp.
  • Tillgång till Medlemsforum.

 

Vad andra har sagt om utbildningen:

Det sägs ju att när tiden är den rätta så dyker läraren upp. För ungefär ett år sen var jag sällsynt vilse i mitt sökande efter svar, praktiska svar som gör skillnad i vardagen. Vid den tiden sprang jag - via några udda omvägar - på Johannes Gårdbäcks sajt och jag tog omedelbart kontakt med honom med en förfrågan om lärlingskap. Redan från första lektionen var det praktiskt, och jag avslutade den med en känsla av att ha lärt mig mer av värde på den timmen än på många (15+) års ivrigt sökande bland böcker och blandade traditioner. Som guide och lärare har Johannes en sällsam förmåga att konkretisera, avdramatisera och effektivisera ett område som annars är som gjort för att fantasin och egot ska skena iväg tillsammans hand i hand. Det som funkar har ett värde, resten skalas bort. Egot hänvisas vänligt till avbytarbänken. I skrivande stund är jag nånstans mitt i lärlingskapet och det är tydligt att vi bokstav för bokstav bygger upp ett språk som så småningom kan uttryckas fritt i världen. Det är utmanande, omtumlande och oerhört roligt och tillfredsställande. Och so far har jag värdesatt varenda minut.

"C"

Att ha en livs levande lärare som kan vägleda en i ens magiska utveckling är ovärderligt jämfört med vad man kan uppnå genom att läsa böcker och söka information på nätet på egen hand. Jag är välsignad som fick möjligheten att studera för Dr Johannes, det har ändrat mitt liv för alltid. Han är erfaren, skicklig, mångsidig och en i allra högsta grad kompetent magiker. Han har dessutom en oöverträffad förmåga att känna av elevens färdigheter och hjälpte mig att upptäcka förmågor jag inte ens var medveten om att jag hade. Hans magi är oftast enkel men ruggigt effektiv. Det är frågan om resultat- och målorienterad no-nonence magi av främsta klass. Dr Johannes: The real deal!

Ola Mattsson